Senatorul PSD, Titus Corlatean, ia apararea Guvernului Dancila, iar in discursul sau a spus despre liderii opozitiei ca sunt "neomarxisti, securisti, oamenii binomului, aroganti".

"Vreti sa taiati veniturile romanilor si sa loviti in ceea ce considerati electoratul PSD. Ce normalitate este cea in care voci importante neomarxiste din USR anunta ca se impune obligatia avortului pentru femei cu venit mediu mic si ca vor impune casatoriile gay", a spus Titus Corlatean, potrivit g4media.ro.

"Securisti deconsprirati de CNSAS, ca liderul USR de la Bucuresti, profitori, alaturi de Petrov, cu un ax central fixat de urmasii lui Bratianu, adoratori ai noilor securisti, impreuna cu vajnicii luptatori alaturi de Kovesi. Nu veti deveni niciodata o alternativa toti cei care ati aparat binomul securist SRI-DNA-Kovesi, care ati legitimat abuzurile in justitie. Nu au contat pentru dvs. calcarea in picioare a demnitatii umane", a mai adaugat Corlatean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.