Facand referire la inregistrarile aparute in presa cu premierul Viorica Dancila, liderul USR, Dan Barna, sustine ca parca a urmarit un film cu gangsteri, exprimandu-si speranta ca motiunea va trece.

"Am auzit inregistrarile cu doamna Dancila. Parca urmaream un film cu gangsteri. Parea o inregistrare dintr-un grup criminal organizat, pentru ca despre asta vorbim, despre amenintare, despre santaj, despre amenintari mai voalate sau mai directe. Din aceasta perspectiva, daca motiunea nu va trece, se va intampla lucrul acesta tocmai datorita amenintarilor si mitei De aceea noi spunem constant ca solutia sunt alegerile anticipate.

Sper ca motiunea va trece, pentru ca altfel vom ramane in aceeasi logica de troc ordinar, in aceeasi logica ridicola de oameni platiti carora li se cumpara constiinta ca la piata. Aceasta este vechea clasa politica despre care spunem de trei ani ca trebuie sa plece de la guvernare", a declarat Barna la Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.