Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca "promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu".

"Ne-am intalnit azi la Sediul ProRomania toti parlamentarii / cei 30 de deputati si senatori ProRomania vor fi prezenti maine la motiunea de cenzura si vor vota la vedere pentru binele nostru al tuturor.

Doua constatari suplimentare:

1. Am crezut ca am trait cele mai dificile momente din viata mea politica inainte de motiunea de cenzura din Aprilie 2012 impotriva Guvernului PDL / sunt extrem de uimit si dezamagit sa constat ca ceea ce s-a intamplat in aceste zile - promisiunile, amenintarile, dezmatul de bani murdari si bani publici la care s-au dedat Dancila, Arsene, Fifor & Co a depasit, din pacate, uraciunea PDL si a lui Basescu.

2. As vrea ca Dan Barna si colegii de la USR sa invete din lectia din aceste zile ca este usor sa-i critici pe altii / iata ca doi depuati pusi de ei pe lista (Oana Bizgan si Adrian Dohotaru) au batut palma fara niciun scrupul cu PSD si Dancila / noi de la ProRomania aducem 30 de voturi!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.