Victor Ponta, liderul Pro Romania, le transmite celor doi deputati care s-au reintors in PSD, dupa doar o saptamana in pro Romania, ca el a incercat sa le ofere "sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada", dar ca alegerea le apartine.

"Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor!

Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt - in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le apartine acestor oameni - important este sa nu poata sa spuna niciodata ca nu au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor!

Ps - cei doi deputati nu sunt dintre cei 237 care au semnat motiune / insa votul lor ar fi contat - in primul rand pentru ei insisi (si pe urma pentru noi toti)!

Ps 2 - am intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a dlui deputat Nasra sa vad ce gandesc si alti oameni despre decizia lui", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si: Doi deputati s-au reintors in PSD, dupa doar o saptamana in Pro Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.