Ana Birchall, ministrul Justitiei, reactioneaza la anuntul Liei Savonea de a sesiza CCR, cu privire la un conflict intre Consiliu si actiunile ministrului Justitiei.

"CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului Justitiei trimitand direct la Comisia din Senat. Am solicitat, in scris, clarificari. (...) Sa ne transmita, in regim de urgenta, punctul de vedere al CSM, privind aceasta analiza. Este datoria mea, in calitate de ministru al Justitiei, sa apar atributiile si reputatia Ministerului Justitiei. Daca nu, voi da publicitatii analiza pe care am intocmit-o pe baza punctelor de vedere primite de la institutiile care ne-au transmis si toate asociatiile profesionale", a spus Ana Birchall, potrivit realitatea.ro.

Citeste si: Lia Savonea: Am decis sa sesizez CCR cu un conflict juridic de natura constitutionala fata de actiunile Anei Birchall


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.