Intrebata, ieri, intr-un interviu la Adevarul Live, daca l-ar gratia pe Liviu Dragnea in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, Viorica Dancila a negat vehement acest lucru, fapt ce l-a facut pe Dumitru Buzatu, lider al PSD Vaslui, sa reactioneze.

Dumitru Buzatu sustine ca Viorica Dancila a fost luata prin surprindere de respectiva intrebare privind o eventuala gratiere a lui Liviu Dragnea si sustine ca el... ar face altfel.

"Eu inteleg foarte bine genul acesta de intrebari-incuietoare care se pun unui candidat la Presedintie aflat in situatia aceasta de presedinte al PSD succesor al dlui Dragnea si nu vreau eu sa comentez acum incercarile acestea de a evita un raspuns direct - pentru ca probabil n-a avut in vedere o asemenea intrebare, nu s-a gandit nicio clipa la lucrul acesta si a incercat sa dea o explicatie cat de cat convingatoare -, dar eu, daca as fi in locul domniei sale si as fi candidat, eu v-as fi spus direct ca eu l-as gratia", a spus liderul PSD Vaslui pentru Digi24.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.