Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca desi Viorica Dancila vrea sa tina o sedinta de guvern vineri, pentru a adopta rectificarea bugetara, prin care sa dea bani celor care nu au votat motiunea, acest lucru nu va fi posibil pentru ca, dupa ce guvernul este demis, nu mai poate adopta nicio ordonanta de urgenta, implicit nici ordoanta de rectificare bugetara.

"Sputnik a gasit solutia sa o salveze pe Dancila (nu, nu sa fuga in exil in Rusia, alta solutie) - sedinta de guvern vineri ca sa adopte rectificarea bugetara si sa dea bani celor care nu au votat motiunea! Curat murdar Coana Viorico!

Totusi, pentru cei care nu se iau dupa Viorica, Fifi si Sputnik :

1. In Aprilie 2012 Guvernul “Ungureanu” chiar a dat bani la primari inainte de motiunea de cenzura - si tot a picat.

2. Toti primarii si parlamentarii PSD au fost dusi in aceste zile la Dancila si la Valcov si au primit ..... promisiuni de bani! Dupa care au aflat de la Ministerul de Finante adevarul: ca nu sunt bani, si ca dupa motiune mai discuta.

3. Dupa adoptarea motiunii de cenzura joi guvernul este demis, si conform Constitutiei Romaniei, nu mai poate adopta nicio ordonanta de urgenta - deci nici ordonanta de rectificare (Sputnik o invata pe Dancila ca in Rusia se poate - ghinionul Vioricai ca nu e insa Prim Ministru acolo).

4. Un Guvern serios si responsabil adopta rectificarea bugetara in sedinta normala de miercuri / o gasca de infractori incompetenti condusi de o marioneta amana un act atat de important pentru functionarea institutiilor statului incercand sa foloseasca banii publici ca spaga pentru parlamentari.

Joi scapam de Vio si de Fifi / este insa esential sa punem in locul lor un guvern profesionist si Pro romani", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.