Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a declarat, la RFI, ca rectificarea bugetara anuntata de premierul Viorica Dancila pentru vineri este "mita pe fata", pe care Guvernul Viorica Dancila o promite celor care nu vor vota, joi, motiunea.

Florin Citu a afimat ca declaratia Vioricai Dancila privind rectificarea bugetara dupa motiunea de cenzura este "mita pe fata".

"Nu trebuie sa ne mai ascundem aici. Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite. Deci cei care nu vor vota (motiunea) vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara. Este mita pe fata, pentru ca daca ne uitam pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, vedem ca nu este nicio informatie despre o rectificare bugetara, nimic, si ar trebui pus in dezbatere publica acest lucru, bine, 30 de zile inainte, nu mai conteaza, legea la cei de la PSD nu este ceva de care sa se impiedice, dar aici avem clar un caz de mita pe fata”, a sustinut el, potrivit News.ro.

Senatorul PNL a adaugat ca s-a trecut "la nivelul doi", adica se promit bani de la buget.

"Am auzit acele zvonuri ca se cumpara cu bani cash voturi, dar acum vad ca se trece la nivelul doi si se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a ramane la guvernare acest Guvern toxic", a spus Citu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.