Premierul Viorica Dancila, candidat la prezidentiale al PSD, a declarat ca Romania primului presedinte femeie va arata ca "o familie" pentru ea, adaugand ca prima femeie presedinte va avea aceeasi abordare ca prima femeie prim-ministru.

"Romania primului presedinte femeie va arata ca o familie pentru mine, o familie in care trebuie sa ma ingrijesc de fiecare, fie ca vorbesc de femei, ca vorbesc de familie, ca vorbesc de bunicii nostri, de copii. Prima femeie presedinte va avea aceeasi abordare ca prima femeie prim-ministru, adica va iubi la fel oamenii, va cauta sa fie mereu in mijlocul lor, va fi la fel de muncitor si va lupta pentru fiecare roman. Aceasta cred ca trebuie sa fie abordarea primei femei presedinte, sa aduca echilibru, sa aiba grija, asa cum orice femeie are grija in familia ei de membrii familiei, prima femeie presedinte are datoria de a avea grija de toti romanii ca si cum ar fi propria familie. Deci, eu cred ca avem nevoie de echilibru, avem nevoie de consens, avem nevoie de liniste, avem nevoie de cooperare interinstitutionala", a declarat Viorica Dancila, joi seara, la Romania Tv, intrebata cum va arata, in opinia sa, Romania primului presedinte femeie, scrie Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.