Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din "Urzeala tronurilor", cu replica celebra "Winter is coming", facand referire la programul de guvernare pe care l-au pregatit cei din opozitie, in cazul in care motiunea de cenzura va trece. 

"Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari ramane pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop cresterilor de pensii prevazute in lege, se sterg de pe harta judetele si 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotriva, «ministrul to be appointed la Finante» din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanta, a sporurilor si bonusurilor, dar si impozitarea suplimentara a salariilor bugetarilor.

Nici USR nu se lasa mai prejos: maniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finante, anunta si el concedieri masive la stat, dar si fabricarea de dosare pentru DNA pentru toti bugetarii, asa... ca sa nu mai miste nimeni in front!

Nu e deloc o gluma. Ii putem opri doar daca vom fi uniti la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, politisti, militari, IT-isti, constructori, fermieri, angajati la stat sau la privat, in mediul rural sau urban...

Pregatiti-va! Winter is coming!", a scris secretarul general al PSD, Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.