Candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna, considera ca "PSD si Dancila vor un propagandist al lui Dragnea in Comisia Europeana" si este e parere ca nu il recomanda nimic pe Dan Nica pentru postul de comisar european.

"PSD si Dancila vor un propagandist al lui Dragnea in Comisia Europeana

Am avertizat, impreuna cu colegii europarlamentari, ca dupa ratarea unei prime nominalizari pentru postul de Comisar european, PSD nu mai are voie sa se joace cu imaginea Romaniei.

Cu toatea acestea, conducerea PSD a decis sa insiste cu deciziile ce pot fi intelese doar daca ne uitam la acest partid ca la un grup infractional organizat, asa cum chiar unul dintre membrii sai ne sugera. Mentalitate de clan si interese meschine de grup.

Am cerut, in repetate randuri, consultari pe aceasta tema de interes national. Si am cerut tocmai pentru a reusi sa spalam rusinea primei nominalizari. PSD insista sa pretinda ca are legimitatea sa ia decizii. Nu mai este asa.

Ce il recomanda pe Dan Nica sa fie comisar european? Poate gasiti voi un argument pentru ca eu nu gasesc. Vad insa un fost propagandist al lui Liviu Dragnea, un fost ministru fara nicio realizare, o solutie de rezerva la o idee proasta.

Ma intreb cum va raspunde dl Nica intrebarilor privind dosarul Microsoft. Faptele s-au prescris, intrebarile raman.

Orice zi in care acest guvern supravietuieste e o zi pierduta pentru Romania", a scris candidatul USR la prezidentiale, Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.