Liderul deputatilor USR, Stelian Ion, a declarat miercuri ca, indiferent de ziua si ora programata pentru dezbaterea motiunii de cenzura, parlamentarii USR vor veni la Parlament.

"Am vorbit cu colegii, i-am mobilizat pe toti: ca pun sambata, ca pun duminica, ca pun noaptea, daca pun la 3 dimineata, parlamentarii USR vor veni la Parlament. In rest, deciziile cu privire la strategie vor fi comune ale Opozitiei astfel incat motiunea de cenzura sa treaca. Asta este obiectivul principal. Sigur ca e o strategie a PSD. Ei cred ca au facut o mare realizare astazi punand aceasta sedinta pentru votul motiunii sambata. Vom vedea ca motiunea va trece. Vom gasi mijloacele procedurale astfel incat motiunea sa treaca", a afirmat Stelian Ion, potrivit site-ului Agerpres.

Intrebat despre lipsa a doi membri ai Opozitiei, miercuri, de la sedinta Birourilor permanente reunite (Silvia Dinica - USR si Tanczos Barna - UDMR), Stelian Ion a spus: ''S-a consemnat si pe stenograma sedintei. A inceput sedinta cu cvorum, dupa care, prin plecarea unor parlamentari PSD, sedinta a ramas fara cvorum. In mod normal, presedintele de sedinta trebuia sa suspende sedinta si sa o reconvoace. (...) Nu a facut acest lucru si acest fapt in sine a fost un abuz. Colegii nostri nu puteau sa asigure ei cvorumul pentru ca PSD sa isi realizeze obiectivul. A fost o chestiune strategica. Reprezentantii PSD s-au reintors in sala. A fost o chestiune cu tactica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.