Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca este "culmea ipocriziei" ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca despre incalcarea Constitutiei, din moment ce "calca in picioare legea fundamentala a tarii refuzand sa numeasca ministri interimari". Aceasta a mai precizat ca presedintele a fost informat cu privire la propunerea lui Dan Nica pentru postul de comisar european, odata cu propunerea Rovanei Plumb.

"Culmea ipocriziei este sa ne vorbeasca presedintele Iohannis despre incalcarea Constitutiei. Acelasi Klaus Iohannis care calca in picioare legea fundamentala a tarii refuzand sa numeasca ministrii interimari si ignorand cu buna stiinta chiar si decizia Curtii Constitutionale.

Cat despre propunerea de comisar european, domnul Dan Nica, ii reamintesc presedintelui ca a fost informat despre aceasta nominalizare la momentul la care i-a fost transmis si numele Rovanei Plumb. Cel mai probabil, presedintele a fost prins cu activitatea de campanie si a omis aceasta informare", a scris premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.