Secretarul general al PSD, senatorul Mihai Fifor, a afirmat miercuri ca nu vede de ce votarea motiunii de cenzura intr-o zi de sambata ar reprezenta o problema pentru semnatarii acesteia, "carora li s-a dat astfel ocazia sa-si puna in practica viziunea cat mai repede".

"Noi chiar am crezut ca semnatarii motiunii vor sa dea jos Guvernul cat mai repede, asa ca le-am propus ca votarea sa fie sambata. PNL chiar isi doreste ca sambata sa fie zi lucratoare pentru toata lumea, deci nu vad de ce ar avea o problema. Dar toti acesti ipocriti evita sa urgenteze votul pe care atat au spus ca si-l doresc. Ponta e la golf si nu isi poate sacrifica hobby-ul pentru a vota motiunea. Iar dreapta nu lucreaza in weekend. Cum, stimati semnatari ai maretei motiuni? Nu va puteti sacrifica o zi de weekend pentru vot? Nu mai este esential sa dati jos Guvernul Dancila 'pentru a reconstrui Romania' daca se voteaza sambata? Noi va dam ocazia sa incepeti sa va puneti in practica viziunea cat mai repede, asa ca va asteptam sambata aceasta la vot. Curaj!?", a scris Fifor, pe Facebook.

El a calificat textul motiunii drept "cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat, iar cea mai gogonata dintre ele este chiar la finalul apoteotic in care se afirma ca, 'dupa demiterea Guvernului PSD, Opozitia va propune cea mai buna solutie guvernamentala pentru romani'".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.