Victor Ponta explica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de ce PSD a stabilit votul motiunii pentru sambata, in conditiile in care pana acum motiunile se votau in zile lucratoare.

"PSD ramane confiscat de Gasca Dragnea - Dancila - Iordache!

La ideile lui Iordache ( Ordonanta 13, Coduri Penale samd ) au impus abuziv un program de vot smecheresc!

Nu va mai lasati pacaliti de Propaganda platita din bani public de Dancila &Co - “de ce nu vine Opozitia sambata”??? Noi venim - adevarul este altul / PSD se bazeaza pe faptul ca Sambata nu vin deputatii de la UDMR si Minoritati! Si ca sunt parlamentari plecati din tara tocmai in deplasari aprobate de conducerea PSD a Parlamentului! Acum ati inteles care e smecheria?

Evident ca NU se va vota nicio motiune sambata - se va amana pentru LUNI!

Le-am reamintit fostilor colegi ca la motiunea din 2012 au luptat alaturi de mine impotriva abuzurilor si fortarilor facute de PDL / si am promis ca noi nu vom face niciodata la fel!

Din pacate PSD a fost confiscat de Dragnea, Iordache, Dancila si alti indivizi de acelasi nivel.

Din fericire acum exista ProRomania - pentru a da o noua sansa unei social democratii curate si moderne!", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.