Reprezentantii Opozitiei au parasit, miercuri, sedinta conducerii Parlamentului, in semn de protest fata de calendarul dezbaterii motiunii de cenzura propus de PSD.

Potrivit acestui calendar, motiunea trebuia sa fie citita miercuri in plenul Parlamentului, iar sambata sa fie dezbaterea si votul.

Opozitia a iesit din sala pentru a impiedica, prin lipsa cvorumului, adoptarea unei decizii in acest sens, scrie Agerpres.

Cvorumul a fost restabilit prin sosirea la sedinta Birourilor permanente reunite a reprezentantului minoritatilor nationale Dragos Zisopol, iar sedinta continua.

Potrivit Ralucai Turcan, este pentru prima data cand o motiune de cenzura va fi votata intr-o zi nelucratoare (sambata). Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache (PSD) a spus ca in cazul in care sambata nu va fi cvorum, va fi stabilita o alta data pentru dezbaterea si votul motiunii de cenzura.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.