Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca a citit textul motiunii de cenzura si ca are "cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat".

"Am citit si eu textul motiunii... Cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat! Iar cea mai gogonata dintre ele este chiar la finalul apoteotic in care se afirma ca, «dupa demiterea Guvernului PSD, opozitia va propune cea mai buna solutie guvernamentala pentru romani».

Care solutie, stimati colegi din opozitie?!

Cu Sica Mandolina prim-ministru, cel care n-a facut nici macar 1 metru de autostrada cand era ministrul Transporturilor?

Cu cei din guvernele Boc, care au taiat salariile si pensiile si au crescut taxele?

Cu ministri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis si Guvernul 'Zero'?

Cu profetul mincinos Florin Citu la Finante, cel care incerca sa devalorizeze moneda nationala, cand lucra pentru o banca straina?

Cu acel Vlad Voiculescu la Sanatate, cel care lasa preturile medicamentelor sa urce la cer, ca sa ii mearga bine lui 'Don Nic', ruda sa imbogatita din speculatii pe piata medicamentelor?

Cu Dan Barna, imbogatit si el din contractele cu statul?

Cu Nini Sapunaru, care 'pazea' vamile in timpul afacerii 'Tigareta', cand a inflorit contrabanda cu alcool?

Si am putea continua la nesfarsit cu exemplele...

Asta e 'solutia cea mai buna' pe care o poate pune pe masa opozitia?! Sincer, va inteleg de ce nu vreti sa veniti la guvernare inainte de alegeri! V-ati face de ras, iar romanii si-ar da seama ca nu puteti fi o alternativa la actuala guvernare!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.