Liderul Pro Romania, Victor Ponta, ironizeaza posibila propunere a secretarului general al PSD, Mihai Fifor, pentru postul de comisar european, spunand ca acesta urmeaza sa faca o schimbare de sex si va merge la Bruxelles in calitate de candidat-femeie. 

"Domnul Fifor urmeaza sa aiba o operatie de schimbare de sex si sa plece in calitate de candidat-femeie al PSD. Chiar nu reusesc sa inteleg de ce insista sa se faca de ras pe plan european, ca pe plan romanesc s-au facut destul de ras. De ce ne facem in continuare de ras in Europa? Ne-am facut de ras o data cu Rovana. Doamna Dancila stia de la mine, nu poate spune ca nu stia, ca n-are nicio sansa cu Rovana”, a declarat Victor Ponta, potrivit site-ului g4media.ro.

Propunerea lui Fifor s-ar putea lovi de problema egalitatii de gen a echilibrului intre barbati si femei in viitoarea Comisie Europeana, potrivit unor surse politice. Astfel, propunerea lui Dancila ar putea sa se reorienteze tot catre un candidat femeie, pentru acest post fiind vehiculate numele europarlamentarelor Claudia Tapardel si Gabriela Zoana.

Citeste si: Dancila: Fifor e un candidat potrivit pentru postul de comisar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.