Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu sustine ca sunt sanse de 100% ca motiunea de cenzura sa treaca, avand in vedere ca pana la momentul actual opozitia a strans 238 de semnaturi, iar parlamentarii care inca nu au semnat-o, au promis ca o vor face.

"Din datele oficiale inteleg ca mai este o semnatura care s-a inregistrat astazi, deci sunt 238 de semnaturi. Din discutiile pe care le-am avut inteleg ca sunt si alte voturi care urmeaza sa fie date la motiunea de cenzura, deci in momentul de fata exista 100% sanse ca motiunea sa treaca si Guvernul sa cada. Cei care au semnat motiunea vor veni cu totii la vot", a declarat liderul ALDE, in Parlament.

Pentru ca partidele din opozitie s-au mobilizat mult mai bine decat in trecut, Tariceanu spune ca sunt sanse 100% ca motiunea de cenzura sa treaca.

"E o mobilizare cum nu s-a mai intamplat. Au mai fost motiuni de cenzura in ultimii doi ani si jumatate, dar nu a fost niciodata o situatie de acest gen, deci am convingerea ca de data aceasta va trece. Din ceea ce am vaazut in ultimele zile, anume parasirea PSD de catre parlamentari, cred ca este realista aceasta apreciere”, a mai spus Tariceanu, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.