Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, i-a solicitat luni premierului Viorica Dancila sa nu propuna un nou comisar european din partea Romaniei pana dupa votul motiunii de cenzura pentru ca, "cel mai probabil, nu va mai fi in situatia de a face vreo propunere".

"Doamna Dancila a mai picat un examen, de data asta facand si victime colaterale in persoana Rovanei Plumb. Asa se intampla cand faci lucrurile pompieristic, fara nicio strategie si fara a respecta vreo procedura. Ii solicit premierului Dancila sa se abtina de la orice propunere de comisar european din partea Romaniei pana dupa votul motiunii de cenzura, care va fi depusa maine. Cel mai probabil, nu va mai fi in situatia de a face vreo propunere", a scris Tariceanu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Comisia de afaceri juridice a Parlamentului European (JURI) a respins luni candidatura Rovanei Plumb la postul de comisar european pentru Transporturi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.