Andrei Caramitru, membru USR, scrie despre PSD-isti ca sunt "ipocriti si nenorociti" si este de parere ca "peste 80% din romani nu ar mai vota vreodata cu ei".

"Ipocriti si nenorociti mai mari ca pesedistii nu pot exista:

- proasta satului urla pe Facebook ca noi toti care ne-am opus nominalizarii lui Plumb 'dezbinam', distrugem imaginea tarii, suntem tradatori, sobolani ce sa mai

- in schimb, de 2 ani de zile, ei nu doar ca s-au opus dar au facut orice sa o blocheze pe LCK (ajunsesera sa ii deschida procese absurde doar ca sa nu poata urca in avion si sa mearga la audieri in Bruxelles). Au mers in nebunia lor pana la capat - dar degeaba.

Mai imbecililor - nu intelegeti ca nu va mai suporta nimeni? Peste 80% din romani nu ar mai vota vreodata cu voi. 100% din Europeni si occidentali nu vor sa se intalneasca cu voi nici macar asa pe culoar, de politete. Sunteti morti, niste zombie cretini care inca mai bantuiti cateva luni ca nebunii niste coridoare si birouri. Pana ajungeti acolo unde va e locul - langa seful mare al vostru", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.