Senatorul PNL Neamt Eugen Tapu-Nazare afirma ca PNL nu va taia nici pensiile si nici salariile, dupa ce va prelua guvernarea.

"PNL nu va taia nici pensii, nici salarii!

Pactul pentru bunastare, ultima gaselnita a unui partid care nu are nimic in comun cu bunastarea, cu progresul. PSD minte, atunci cand spune ca este interesat de bunastare, minte cand incerca sa faca din partidele de opozitie o sperietoare pentru romani.

Un lucru trebuie sa fie foarte clar: mai devreme sau mai tarziu, PSD va pleca acasa, din cauza crizei economice in care a aruncat Romania, dar va lasa in urma un haos.

De fapt, acest Pact este cantecul de lebada al unei guvernari care a esuat pe toate planurile. Da, PNL va prelua guvernarea. Si nu va taia nici pensii, nici salarii. In schimb, va implementa acele masuri economice care, in al doisprezecilea ceas, vor reusi sa salveze Romania de la dezastru.

Va guverna cinstit, pentru romani, nu asa cum a facut PSD-ul in cei trei ani. Pentru ca romanii au nevoie de o guvernare eficienta, iar generatiile viitoare nu trebuie sa deconteze notele de plata ale PSD-ului", a scris senatorul PNL Neamt, Eugen Tapu-Nazare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.