Andrei Caramitru, membru USR, comenteaza alegerea facuta de Klaus Iohannis de a-l numi pe Dan Mihalache, "PSD-ist cu acte in regula", mana sa dreapta. 

"Pacatul originar - Mihalache

Prima decizie a presedintelui Iohannis, ales pe un val popular urias anti-PSD, a fost sa isi numeasca mana dreapta, seful cancelariei Prezidentiale, omul care controleaza tot, pe dl Mihalache. PSD-Ist cu acte in regula, crescut de Iliescu si Nastase, transferat in PNL de Crin Antonescu. Un om care a declarat pe timpul USL-ului ca diaspora nu ar trebui sa voteze daca nu plateste taxe in tara. L-a numit desi societatea civila s-a revoltat atunci si i-a cerut sa nu faca asa ceva.

Acum, o fi fost omul bun la organizare, cine stie. Vorbeste germana bine. Insa, doar recent, omul s-a dat in vileag, pe fata - dupa ce a fost numit ambasador la Londra (acolo unde dezastrul cozilor electorale a fost maxim sub patronajul lui). Un PSD-Ist ramane intotdeauna un PSD-ist:

- si-a sarbatorit ziua de nastere la Londra, dupa 10 August, cu Titus Corlatean (PSD-Ist din aripa dura, membru in Fundatia Titulescu a lui Nastase - cea care face propaganda pe fata pentru rusi) si cu seful Jandarmeriei Ionut Sindile

- A iesit public sa o sustina pe penala de Plumb - a aratat cu degetul partidelor care nu o voteaza la Bruxelles (o incalcare totala a statutului de ambasador pentru care ar trebui demis)

- Nu a suflat o vorba despre LCK, o minima sustinere ceva, macar sa atenueze ce a spus despre Rovana.

Ma rog. Deci asta a fost alegerea lui Iohannis sa ii fie mana dreapta. Dintre toti oamenii buni din aceasta tara. Doar ca sa stiti. 'Romania normala'. Sistemul sa traiasca!", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.