Andrei Caramitru, membru USR, este de parere ca premierul Viorica Dancila "refuza refuzul" Parlamentului European, cu privire la Rovana Plumb pe postul de comisar european, "pentru simplu motiv ca e corupta".

"Dancila refuza refuzul Parlamentul European care nu ii da voie lui Madam Plumb sa fie comisar, pentru simplu motiv ca e corupta. O sustine in continuare 'neconditionat'. Probabil acuma suna la CCR 'sa faca ceva'.

Asta e ca in bancul ala: unul primeste un refuz de la HR pentru un post si scrie o scrisoare asa: «Iau act de refuzul Dvs de a-mi da postul. Nu accept rationamentul si decizia Dvs, deci ma voi prezenta la munca luni de la 8:30am».

Eu cred ca paza de la Comisia din Bruxelles trebuie sa fie pregatita sa o tina in strada pe pesedista, sa nu cumva sa vina cu cativa jandarmi din Olt si sa isi forteze intrarea catre birou luni", a scris pe pagina sa de Facebook Andrei Caramitru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.