Presedintele Senatului, Teodor Melescanu il acuza pe Calin Popescu Tariceanu ca el este responsabil pentru faptul ca ALDE nu are un candidat la alegerile prezidentiale si ca tot din cauza lui Mircea Diaconu "ramane fara reprezentanti in sectiile de votare".

"Calin,

Iata ca in final, culegi ce ai semanat, vant si dezbinare. Orgoliul a fost mai important decat logica. M-ai dat afara si cu asta ai dizolvat grupul parlamentar. Tu esti responsabil pentru ca ALDE nu are candidat, iar Mircea Diaconu ramane fara reprezentanti in sectiile de votare. Esti liber sa actionezi cum doresti, insa nu poti alege consecintele actiunilor tale. Trebuie sa-ti asumi esecul.

Norica,

Draga mea colega de lupte politice de peste 20 de ani, nu din cauza mea este dezavantajat candidatul sustinut de tine. Poate te pui de acord cu domnul Calin Popescu Tariceanu sa sustineti acelasi neadevar", a scris Teodor Melescanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.