Senatorul liberal, Florin Citu, sustine ca Guvernul a estimat gresit bugetul, iar acum exista un deficit bugetar "mai mare cu 12 miliarde lei".

"Vine momentul adevarului!

Consiliul fiscal despre situatia bugetului dupa rectificare:

- veniturile supraesitmate cu aproximativ 7 miliarde lei
- cheltuielile subestimate cu aproximativ 5 miliarde lei

Deficit bugetar mai mare cu 12 miliarde lei decat cel estimat de guvern.

Tot CF spune: «Ca in anii recenti, 3% se poate respecta prin reducere de investitii...» (confirma ce am tot spus, investitiile au fost taiate pentru a finanta cheltuieli neproductive).

PSD taie investitiile si in 2019 dupa ce in 2018 cheltuielile cu investitiile ca procent din PIB au ajuns la minim istoric = 2.6%.

Masluirea si falsificarea datelor oficiale despre situatia economica reala a devenit poitica standard in guvernarea socialista a PSD.

Repet ca sa ramana scris si sa fie foarte clar.

1. In primele zile guvernarea liberala trebuie sa prezinte situatia reala a economiei si a dezastrului din bugetul de stat.

2. Imediat trebuie facuti sa plateasca toti cei responsabili pentru acest dezastru, inclusiv functionarii care au ajutat la falsificarea datelor si ascunderea adevarului.

3. Abia dupa aceea se pot propune si implementa solutii pentru reducerea dezechilibrelor macroeconomice", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.