Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, este de parere ca motiunea de cenzura, desi a reusit sa stranga cela 233 de voturi necesare, nu va trece.

"Motiunea nu trece!

In urmatoarele zile vom asista cum opozitia formata din cinci partide se va stradui sa treaca o motiune de cenzura.

Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici macar o schita, un minim proiect in situatia (putin probabila) in care vor ajunge la guvern. Stie cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! Nu! Tot ce vor e sa darame si atat!

Imi este greu sa inteleg cum vor decurge intalnirile intre: Orban, Barna, Ponta, Tomac si Hunor, oameni cu viziuni diferite, unii de stanga, altii de dreapta, fara niciun program de guvernare. Fara nici un plan.

Nu cred ca va trece nici acesta motiune de cenzura. Oricate perdele de fum vor mai ridica in perioada urmatoare, un lucru e sigur: sa strangi semnaturi e mult mai usor decat sa convingi parlamentari sa fie in sala si sa voteze!

Ii vedeti, da?! Nu trece!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.