Alexandru Cumpanasu vrea sa sesizeze Parchetul General, pentru ca acesta sa verifice si semnaturile celorlalti candidati la prezidentiale, precum Klaus Iohannis si Dan Barna, sustinand ca BEC a constatat similitudini si la semnaturile stranse de acestia, dar institutia comite o "ticalosie".

"In momentul in care vrei sa fii corect, ma refer la BEC, tratezi egal pe toata lumea. De exemplu, domnul Klaus Iohannis, ca si in cazul meu, are similitudini privind semnaturi cu privire la 5000 luate prin sondaj din 10% verificate din 2.000.000. Daca ne raportam la un total ajungem la vreo 40.000. Doamna Dancila, domnul Barna, domnul Hunor, domnul Paleologu, doamna Bruynseels, toti au.

Ce face BEC... comite o ticalosie. Eu ma voi adresa Parchetului cu aceeasi sesizare pe care a facut-o BEC-ul. Nu exista o diferenta intre a sesiza BEC sau tu, poate oricine. Ma voi adresa Parchetului sa verifice si in cazul domnului Iohannis, pe baza deciziei BEC, numarul de semnaturi care au semne de similitudine, asta este afirmatia BEC si in cazul lui Iohannis si in cazul lui Cumpanasu", a declarat Alexandru Cumpanasu la Digi24, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.