Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, scrie pe pagina de Facebook despre o "asa-zisa ciorna a guvernului propus de opozitie" si sustine ca "niciun om lucid" nu ar propune un astfel Guvern, mai ales cu "tumultuosul" Mihai Tudose la Ministerul Afacerilor Externe.

"Circula 'pe surse' o asa-zisa ciorna a guvernului propus de opozitie. Spun 'asa-zisa', pentru ca niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe si «degraba varsatoriul de sange nevinovat» Caramitru Jr. la Finante...

Dar, merita comentat cine e in capul listei, unde apar enigmatic doua majuscule scrise apasat L.O. – adica Ludovic Orban, zis Sica Mandolina sau Sica Minciunica, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fara sa-i crape obrazul de rusine, ca va face 2.000 de Km de autostrada, din care nu a facut niciunul.

L.O., care spunea ca va impozita salariile IT-istilor? Ca va da afara sute de mii de bugetari? Ca trebuie sa crestem varsta de pensionare? L.O., cel sfatuit ca salariul minim este nociv pentru economie si ca trebuie desfiintat?! Care ne transmite ca trebuie inghetate pensiile si salariile, pentru ca, vezi Doamne, 'nu mai sunt bani' si 'nu e sustenabil'?!

Care ne spune ca statul incaseaza prea putin, dand de inteles ca taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu gratie manele din buric?!

Atat puteti, stimati colegi din Opozitie?! Atunci mai puneti inca un 'L' la majusculele de pe 'ciorna'. LOL e mult mai potrivit!", a scris Mihai Fifor pe facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.