Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu ii transmite sefului statului ca daca ar fi numit-o in functia de ministru al Transporturilor, drumul pana la Craiova ar fi fost facut pana la jumatate. Replica ei vine ca reactie la criticile presedintelui referitoare la faptul ca PSD promite ba autostrada, ba drum rapid intre Pitesti si Craiova.

"Klaus, neamtule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut!”, scrie Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, la reuniunea regionala a PNL de la Craiova, ca, pe scurt, PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa. Iohannis a spus ca Romania a ajuns aici prin alegeri, cand pesedistii au promis marea cu sarea si au realizat nimic. El a spus ca a venit cu masina de la Pitesti la Craiova. „M-am asteptat sa gasesc o bucata de drum rapid sau de autostrada, pentru ca de cand sunt eu in politica PSD promite ba autostrada, ba drum rapid. Acest drum evident nu este, dar in rest, daca ne uitam prin tara, PSD a realizat mii de km. de autostrada... cu creionul, dar in fapt nimic. Autostrazi promise nu avem”, a adaugat presedintele, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.