O femeie de 29 de ani a fost muscata de un pitbull in timp ce se plimba cu bichonul sau pe o strada din Alba Iulia, cainele ei fiind omorat, a informat, sambata, Inspectoratul Judetean de Politie (IPJ) Alba.

"Seara trecuta, o femeie de 29 de ani a fost atacata si muscata de un caine, posibil din rasa pitbull, in timp ce se plimba cu bichonul sau pe o strada din Alba Iulia. Femeia a suferit leziuni la un picior si la umar, iar catelul ei a murit. Cainele agresiv a fugit si pana acum nu a fost gasit. Cautarile sunt continuate de politisti impreuna cu jandarmii si politia locala. Totodata, se fac cercetari pentru identificarea proprietarului acestuia", precizeaza IPJ Alba.

Femeia a fost transportata la spital.

A fost intocmit un dosar penal sub aspectul infractiunii de neluarea masurilor de prevenire a atacului canin.

Inspectoratul Judetean de Jandarmi arata ca atunci cand fortele de ordine au ajuns la fata locului, cainele era inca agresiv si nu a putut fi prins.

"La fata locului au fost un echipaj de jandarmi si un echipaj de politie. In continuare, cainele era foarte agresiv, atacand si fortele de ordine. S-au luat masuri pentru indepartarea cainelui. Echipajele au ramas in zona pentru cautarea cainelui pana dupa ora 23,00, dar acesta nu a mai fost gasit si nici proprietarul nu a fost identificat", se arata intr-o informare a IJJ Alba.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.