Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a venit sambata la sediul Biroului Electoral Central cu o trotineta electrica si si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale, cu 265.800 de semnaturi de sustinere, el subliniind ca formatiunea sa nu este interesata sa intre la guvernare inainte de alegerile parlamentare.

Astazi e putin sa avem o tara normala, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii sa se ocupe de fericirea oamenilor. E o alta treaba, nu prin politica se asigura fericirea cetatenilor. Trebuie sa avem viziune, proiecte marete si atunci vom iesi din mediocritate”, a declarat Kelemen Hunor, referindu-se la sloganurile lui Klaus Iohannis si Dan Barna.

"Noi am ales sloganul respect, pentru ca e nevoie de respect, oamenii asteapta respect din partea institutiilor statului, statul trebuie sa-si respect cetatenii. Daca exista respect, va exista si incredere, daca exista incredere se poate constitui o societate performanta”, a mai declarat Kelemen Hunor, potrivit News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.