O tanara de 20 de ani din Petrila, judetul Hunedoara, a fost injunghiata mortal, vineri seara, in parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timisoara, suspect fiind iubitul ei, de 31 de ani.

Barbatul a pandit un moment in care fata se plimba prin parc impreuna cu o prietena, in jurul orei 19.00. El s-a apropiat si a tras-o deoparte sa-i spuna cateva vorbe. Apoi, a scos un cutit, pe care il tinea intr-o teaca, si i l-a infipt tinerei in gat, in piept si in zona fetei de mai multe ori, informeaza opiniatimisoarei.ro.

A abandonat-o prabusita la pamant intr-o balta de sange si a fugit. Cea care a sunat la 112 a fost prietena victimei.

Tanara a fost preluata de un echipaj SMURD sosit la fata locului si transportata la Spitalul Municipal, unde a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva.

Barbatul, in varsta de 31 de ani, a fost prins pe langa calea ferata din zona Padurea Verde, de la iesirea din oras.

Surse judiciare au anuntat ca suspectul, identificat ca fiind Titis Cosmin George, va fi dus la Politia Timis pentru audieri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.