Un concurs ofera in SUA un premiu de 1.300 dolari persoanei care va putea sa vizioneze inainte de Halloween treisprezece filme adaptate dupa cartile lui Stephen King, printre care 'Creepshow', 'It', versiunea originala sau cea moderna, 'The Shining', sau 'Children of the Corn', relateaza EFE.

Platforma de continuturi audio-vizuale USDish a lansat provocarea saptamana aceasta, intr-un moment in care pe marile ecrane poate fi vazut mare succes la box-office, 'It: Chapter Two' si lansat in cinematografele din toata lumea. Singura cerinta este ca spectatorul sa-si impartaseasca trairile intr-o agenda.

Nu se pretinde niciun nivel deosebit de studii, sau vreun domeniu profesional anume si nici nu vor fi verificate antecendentele, totusi solicitantii trebuie sa aiba domiciliul in SUA si sa aiba varsta de peste 18 ani.

Pentru a participa, persoanele interesate trebuie sa convinga juriului ca sunt "victima perfecta" pentru provocare.

Cel selectat va primi un kit complet pentru a vedea cele 13 filme care include o lanterna, o patura, floricele de porumb, dulciuri si produse inspirate din universul lui Stephen King. Norocosul sau norocoasa va trebui sa utilizeze si un aparat cunoscut ca FitBit pentru a-si masura ritmul cardiac la scenele intense, scrie Agerpres.

Dintre cele peste 40 de adaptari cinematografice ale cartilor lui Stephen King, organizatorii concursului au selectat: 'Carrie' (original sau noua versiune), 'Children of the Corn', 'Christine', 'Creepshow', 'Cujo', 'Dreamcatcher', 'It' (original sau noua versiune), 'The Mist', 'Pet Sematary', (original sau noua versiune), 'Salem's Lot', 'The Shining', 'Thinner' si 'Misery'.

In agenda personala, concurentul va trebui sa inregistreze orele sale de somn, daca va mai putea dormi bine, si detaliile cosmarelor sau gandurilor sale cele mai terifiante. In schimbul acestei aventuri va ramane cu 1.300 de dolari in buzunar si cu multe ore de teroare in spate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.