Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, il acuza pe Victor Ponta ca facea "pe la spatele partidului"intelegeri cu Traian Basescu si ii spune liderului Pro Romania ca "nimeni din PSD nu ii va ierta trocurile pe care le facea prin K2".

"Domnule Ponta, este jenant sa faceti insinuari despre intelegeri secrete privind numirea procurorului-sef european. Tocmai dumneavoastra care faceati pe la spatele partidului intelegeri secrete cu presedintele Basescu, in care va targuiati ca la piata cu numirile procurorilor-sefi?!

De modul suburban in care atacati premierul nu e cazul sa mai vorbesc. Atat puteti dumneavoastra...

Daca, insa, va propuneti ca prin astfel de insinuari sa castigati increderea membrilor PSD, va inselati amarnic.

Nimeni din PSD nu va va ierta trocurile pe care le faceati prin K2, in dauna colegilor de partid, care muncisera din greu pentru a va face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand in campanii ca sa va faca presedinte si pe care i-ati tradat fara sa clipiti macar", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.