Liderul Pro Romania, Victor Ponta, reactioneaza la decizia PSD de a impozita pensiile speciale, sustinand ca acest gest este exact opusul promisiunii pe care acestia au facut-o in 2016.

"Anunt important pentru toti militarii din Romania - slugile si demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis sa va taie pensiile - exact invers decat au promis in 2016 - exact cum a facut Basescu in 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat si pe care fac atata taraboi se refera la pensiile militare alaturi de cele ale magistratilor (fiind insa scutite pensiile parlamentarilor)!

ProRomania am promis ca va proteja tot timpul pensiile militare (introduse inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza si existente in toate tarile NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / asa vom face si acum in fata ticalosiei catorva lideri PSD absolut trecatori!

ProRomania sustine renuntarea la cota unica si trecerea la un sistem de impozitare diferentiata / dar pentru toate categoriile de venituri si toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstitutional, demagogic si nefunctional!

Militari romani - azi tradatorii vostri se numesc Dancila, Teodorovici si Fifor! Sa nu uitati acest lucru!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.