Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ii critica pe cei de la PNL pentru ca nu au votat impozitarea pensiilor speciale, desi inainte "tipau ca sunt prea mari aceste pensii" si ca nu este corect fata de pensionarii care au muncit toata viata.

"PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Cata demagogie! Ce mai tipau ei ca sunt prea mari aceste pensii! Ca nu e echitabil fata de cei care contribuie la pensii! Ca nu e corect fata de ceilalti pensionari care au muncit o viata! Ca PSD e de vina, ca PSD nu vrea... Toata minciuna si demagogia au tinut pana ieri, cand a venit votul!

Cand au vazut ca PSD chiar face justitie sociala si chiar impoziteaza pensiile speciale si-au aratat adevarata fata!

Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul. Sa tineti minte acest lucru cand vor veni in campanie sa va ceara votul!

Sa ii trimiteti la plimbare, sa il ceara de la cei cu pensii speciale de sute de milioane de lei vechi, pe care i-au reprezentat ieri in Parlament!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.