Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici a anuntat aprobarea de catre Senat a propunerii sale de impozitare a pensiilor speciale.

"Daca este sa vorbim de o Romanie normala, fireasca, o Romanie a lucrului bine facut, pas cu pas…..si nu doar de niste sloganuri ramase la stadiul de sloganuri pentru cel si cei care le promoveaza, atunci sa vorbim despre inca o masura foarte buna pe care mi-am asumat-o personal si care a fost aprobata, fara niciun vot impotriva, de colegii mei senatori.

Astazi, prin aprobarea in Senat a masurii de impozitare a pensiilor speciale, se infaptuieste un act de echitate sociala. Se mai face inca un pas important, dupa cel de crestere a salariilor si pensiilor romanilor, catre normalitatea aceea pe care oamenii o pot vedea si simti concret in viata lor.

Nu este nici pedeapsa, nici populism, nici oportunism. Este o masura justa, corecta si echilibrata, pentru ca are la baza argumente solide si respecta dreptul la o viata decenta a fiecarui cetatean care a contribuit la fondul de pensii.

Nu este demagogie, nu este fatarnicie, asa cum unii opozanti, priponiti la marginea unei cariere politice, striga inflamati peste masura, incercand cu exasperare sa se agate de tabloide, de facebook si de ecrane de televizor prin contramasuri de genul....impozitare de 90% si, de ce nu, poate 100% sau 200%", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.