Dan Barna, candidatul USR la prezidentiale, este de parere ca deciziile luate de CCR arata ca singurele solutii pentru iesirea din criza politica este plecarea actualului guvern si organizarea alegerilor anticipate.

"Deciziile de azi ale Curtii Constitutionale arata ca, pentru solutionarea crizei politice, nu exista alte solutii decat plecarea guvernului si organizarea de alegeri anticipate.

Faptul ca doamna Dancila a amanat la nesfarsit prezentarea in Parlament, asteptand sa fie obligata de o decizie a Curtii, e rusinos pentru PSD si daunator pentru tara.

Pe de alta parte, decizia care sileste presedintele sa numeasca ministri interimari ne arata ca tot ce a obtinut pana acum domnul Iohannis nu a fost decat o amanare, care n-a ajutat la nimic. O serie lunga de amanari nu e o rezolvare a crizei. E doar un pas in lateral.

Partidele de opozitie trebuie sa faca repede primul pas - depunerea motiunii de cenzura. Fac si pe aceasta cale un apel. Acest guvern trebuie sa plece, aceasta criza trebuie sa inceteze", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.