Andrei Caramitru, membru USR, aproba propunerea lui Eugen Teodorovici de a baga in puscarie persoanele care nu isi platesc impozitele la timp, scriind ca "e o lege geniala sa se bage unii pe altii in puscarie, pana nu mai ramane nici unul afara".

"Discotecarul ofilit, Orlando, vrea sa va bage in puscarie daca nu platiti impozitele la timp. Normal - nu mai au bani in buget si nu mai au de unde fura.

Inteligentul asta se face ca nu stie - jumatate din taxele neplatite sunt de la firmele de stat. Gaurile negre gestionate de ei, idiotii planetei. Si mare parte a evaziunii fiscale din mediul privat e facuta de firmele de casa ale PSD-ului si de ei (Dragnea Jr de exemplu tocmai a cheltuit sute de mii de EUR pe o masina desi face «la vedere» pierderi, Oprisan cheltuie enorm din «banii mamei» etc).

Eu zic ca e o lege geniala. Sa se bage unii pe altii in puscarie, pana nu mai ramane nici unul afara. Bravo Orlando! Esti tare!", a scrs Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.