Ion Popa, senator ALDE, il critica pe presedintele Senatului, Teodor Melescanu, sustinand ca acesta a votat impotriva colaborarii ALDE cu PSD, ca mai apoi "sa se arunce in bratele" Vioricai Dancila.

"Vad ca dl Teodor Melescanu, azi de la inalta functie de presedinte al Senatului oferita de PSD, vine cu lectii de moralitate, de principialitate si de dialog politic. Poate ca toate aceste lectii pe care le preda ca un guru al politicii trebuia sa le repete inainte de a accepta o functie propusa de PSD, asta dupa ce el a votat pentru denuntarea protocolului cu PSD si iesirea de la guvernare.

Genul de actiuni intreprinse de dl Melescanu nici macar in Banana Land-ul in care isi traieste apusul carierei politice nu cred ca pot fi considerate normale.

Da, putem vorbi de dialog, acesta poate avea loc, dar dialogul trebuie sa se bazeze pe respectarea hotararilor partidului, pe respectarea votului pe care chiar tu l-ai dat in Delegatia Permanenta. Daca tu, fost ministru, diplomat (si alte titluri pe care si le-a adaugat la CV dl Melescanu), nu respecti deciziile propriului partid in care ai venit doar pentru a mai castiga un loc de senator, atunci cum poate exista dialogul?

Nu poti sa vorbesti despre actiuni rationale, despre alegeri bune si alegeri rele atata timp cat tu, Teodor Melescanu, ai votat in Delegatia Permanenta a ALDE impotriva colaborarii cu PSD, pentru ca mai apoi sa te duci sa te arunci in bratele dnei Dancila.

Dl Melescanu trebuie sa inteleaga un lucru: alegerea pe care a facut-o domnia sa este specifica oportunistului politic, care vrea cu orice pret sa isi mai adauge un titlu la CV-ul profesional.

Alegerea dlui Melescanu a fost sa isi urmareasca propriul interes, nu interesul ALDE", a scris Ion Popa pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.