Vicepremierul Mihai Fifor se arata revoltat de decizia unor partide de a "vota impotriva unui roman pentru o functie in Comisia Europeana".

"PNL si USR isi arata 'masura de caracter' atunci cand spun ca vor vota impotriva unui roman pentru o functie in Comisia Europeana, doar pentru ca este propus si sustinut de premierul Viorica Dancila.

La fel au facut si atunci cand au votat pentru sanctionarea Romaniei, doar pentru a-si atinge o miza meschina in confruntarea politica interna. Rusinos!

Doamnelor si domnilor de la PNL si USR, desemnarea unui roman in functia de comisar european este in primul rand un castig pentru Romania si pentru cetatenii care v-au votat la ultimele alegeri!

Ceea ce faceti voi acum este anti-romanesc si anti-national! Niciun alt grup parlamentar national din Parlamentul European nu voteaza impotriva conationalilor lor!

Ii urez mult succes Rovanei Plumb, candidatul din partea Romaniei pentru Comisia Europeana!", a scris Mihai Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.