Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca nu va vota pentru "un nou Guvern 'Dancila 2' la fel de incompetent si incapabil ca si cel de azi" si nici nu va face parte dintr-un guvern de dreapta PNL-USR.

"Dupa orbirea totala dovedita inca o data de Viorica Dancila - pentru noi, cei din ProRomania, acum este clara calea pe care trebuie sa o urmam in aceasta toamna!

1. NU vom vota pentru un nou Guvern “Dancila 2 “ la fel de incompetent si incapabil ca si cel de azi

2. Il vom sustine pe Mircea Diaconu in Alegerile Prezidentiale pentru a avea in turul al doilea UN OM decent, serios, capabil sa ofere Romaniei un “altfel” de politica - vom demasca falsitatea si nocivitatea candidaturii Vioricai Dancila - o marioneta a lui Dragnea si a baronilor dispusa sa distruga social democratia pentru niste interese meschine

3. Dupa ce este respinsa in Parlament restructurarea falsa a Guvernului “Dancila” vom cere demisia imediata a acestuia / daca Dancila si gasca ei se vor “tine de scaune” in mod neconstitutional si ilogic - atunci vom vota motiunea de cenzura impotriva acestor inconstienti

4. Pentru formarea unui nou guvern pana la Alegerile Parlamentare din 2020 ProRomania va incerca sa formeze o majoritate de centru stanga (evident fara Dancila ) care sa fie capabila sa revina la buna guvernare din 2012-2015

5. Nu vom face parte dintr-un Guvern de dreapta PNL - USR - si nu consideram ca acestia au solutii realiste pentru scoaterea Romaniei din dezastrul in care a fost adusa tara de catre Dragnea si Dancila !

Ps - am facut aceste precizari pentru a stopa toate speculatiile si interpretarile gresite ( facute din greseala sau intentionat)! Noi Suntem ProRomania si tinem doar cu Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.