Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, subliniaza ca Guvernul Dancila nu va renunta, chiar daca nu va obtine votul de incredere in Parlament: "Venim cu alta varianta pana convingem Parlamentul ca tara trebuie totusi sa fie guvernat", sustine Fifor.

"Vom merge saptamana viitoare in Parlament sa cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un „vot de incredere pentru guvern”. Este un vot de calibrare si validare pentru o noua varianta a Cabinetului.

Daca nu trece, venim cu alta varianta pana convingem Parlamentul ca tara trebuie totusi sa fie guvernata!

Dar va spun ca votul va fi favorabil! Dovada e chiar incapacitatea cronica a partidelor din opozitie de a strange o majoritate si de a propune o alternativa coerenta la actuala guvernare.

Iar daca majoritatea nu este la ei, inseamna ca tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guvernarii PSD nu este decat ipocrizie si politicianism de duzina!

PSD este singurul partid care nu fuge de raspunderea guvernarii si care are solutii reale pentru romani! Vom continua sa ne facem datoria fata de aceasta tara, oricate piedici ne vor pune Iohannis si cei din opozitia asta cheala!", a scris Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.