Lia Olguta Vasilescu, fostul ministru al Muncii, va candida pentru inca un mandat de primar al Craiovei, potrivit unui reprezentant al PSD Dolj.

Secretarul in cadrul organizatiei PSD Dolj, Lucian Dindirica, a facut anuntul pe pagina sa de Facebook, potrivit caruia Olguta Vasilescu va candida, pentru inca un mandat, la alegerile pentru functia de primar al Craiovei, potrivit site-ului adevarul.ro.

"Lia Olguta Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Anuntul a fost facut la sedinta Organizatiei Locale 1 a PSD #Craiova. Sa fie cu succes! (Ca de fiecare data)", a scris Lucian Dindirica pe Facebook.

Fostul ministru al Muncii a refuzat sa dea declaratii despre acest lucru, atunci cand a fost contactata de un jurnalist al Mediafax: "Cand voi avea ceva de declarat, declar eu".

Acest anunt nu apartine partidului, ci doar a membrului de partid, Lucian Dindirica, conform spuselor reprezentantilor BPJ al PSD Dolj.

Olguta Vasilescu a mai detinut doua mandate de primar al Craiovei, unul in anul 2012, iar al doilea in 2016, ambele din partea PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.