Victor Ponta, liderul Pro Romania, a scris pe pagina sa de Facebook ca el si toti colegii sai din conducerea partidului, au semnat pentru sustinerea candidatului independent la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu.

"Am semnat si eu si toti colegii mei din conducerea ProRomania lista de sustinere pentru candidatul independent Mircea Diaconu / il voi vota cu increderea ca este «altfel» decat ceilalti candidati intrati in cursa, «altfel» decat presedintii pe care i-am avut pana acum.

Am vazut ca Mircea Diaconu nu mai este invitat la Antena 3 ( nu comentez motivele) - dar aseara a fost invitat la RTV si a facut o audienta dubla fata de emisiunea de la Antena 3 - inseamna ca telespectatorii s-au mutat de la A3 la RTV ca sa il vada si sa il asculte.

La fel este si votul politic / votantii PSD il doreau pe Mircea Diaconu candidat - vazand ca este blocat de PSD atunci se razvratesc si ei in fata blaturilor si aranjamentelor murdare facute de Dancila &Co si vor vota pe 10 Noiembrie cu Mircea Diaconu.

O televiziune privata apartine unui proprietar - este dreptul lui sa decida pe cine cheama si pe cine nu cheama la emisiuni (chiar daca pierde audienta) / insa PSD nu este proprietatea lui Dancila sau a unor baroni si smecheri care o «papusesc»! Iar pierderile catastrofale de simplatie si voturi (inclusiv pierderea guvernarii) nu se deconteaza de catre «proprietar» ci de milioane de votanti si oameni care cred si spera in politici social democrate!

ProRomania va fi mereu «proprietatea» votantilor si simpatizantilor sai (nu a unor lideri vremelnici) - si va tine doar cu Romania!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.