Europarlamentarul Rares Bogdan sustine ca PSD risca sa dipara, intrucat urmatoarele trei randuri de alegeri le va pierde.

"Da, asa e! PSD risca sa dispara. Urmeaza trei randuri de alegeri pe care le va pierde. Nu vor mai fi alesi nici la sefia unei asociatii de locatari. Cand politizezi totul si numesti slugi peste tot, cand iti bati joc de romani si le spui 'golani', 'derbedei' si 'vagabonzi' celor care te critica, cand ii tratezi pe pensionari ca pe niste nerozi, cand ii jignesti pe tineri, cand umilesti milioane de romani care de disperare au plecat din tara, cand dai legi pentru a scapa de dosare, cand gazezi populatia si o ameninti cu dosare penale daca ti se opune nu ai decat un destin: pulberea. Faceti mai bine poze cu scaunele pe care dormiti, caci intr-un fel sau altul, ramaneti fara ele", a scris Rares Bogdan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.