Calin Popescu Tariceanu a declarat ca ALDE il va sustine pe Ion Popa la candidatura pentru sefia Senatului. ALDE a mai decis si ca ii va exclude din partid pe cei care accepta functii, fara acordul formatiunii, fiind vizat Teodor Melescanu.

"Prima decizie e cea referitoare la sustinerea colegului senator Ion Popa pentru functia de presedinte al Senatului Romaniei. A doua decizie pe care am luat-o a fost cea privitoare la pierderea calitatii de membru ALDE pentru persoanele care fara acceptul sau sustinerea partidului accepta functii, conform prevederilor statutare. Aceste decizii au fost luate cu o larga majoritate. A fost prezent si domnul Melescanu care si-a cerut scuze colegilor pentru situatia pe care a generat-o. Nu putem accepta astfel de propunere din partea PSD, care iese din orice norma politica", a spus Tariceanu, la finalul sedintei Biroului Politic Central al ALDE, potrivit digi24.ro.

Aceasta decizie a fost luata de cei de la ALDE, in urma propunerii facute de PSD, pentru functia de presedinte al Senatului, si anume Teodor Melescanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.