Premierul Viorica Dancila a facut un apel catre presedintele Iohannis, cu privire la propunerile de ministri interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul. Acesta asteapta raspunsul si spera ca acesta "sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministri fara temei".

"Astept din partea presedintelui Iohannis un raspuns privind propunerile de ministri interimari pentru Energie, Mediu si relatia cu Parlamentul. Au trecut deja cateva zile. Inca mai sper ca domnul Iohannis sa dezvolte capacitatea de a intelege ca blocarea Executivului nu ajuta guvernarea si stabilitatea tarii. Asa cum inca mai sper sa realizeze ca vendetele cu care ne-a obisnuit fac rau in primul rand oamenilor, si nu adversarilor dumnealui politici.

Romania are nevoie de un guvern functional. Fac asadar un apel catre domnul Iohannis sa nu se mai ambitioneze sa refuze ministrii fara temei, pentru ca un adevarat sef de stat nu isi exercita niciodata puterea in moduri distructive si contraproductive pentru tara lui", a scris premierul pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.