Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat dupa ce PSD a anuntat ca il sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului.

"Melescanu? E cea mai mizerabila propunere care se putea face. E ca si cum ai pune un ratoi obosit care nu mai poate gandi, sa-l pui in fruntea Senatului. Melescanu a compromis politica externa a Romaniei. Daramite sa conduca Senatul. Daca asta e propunerea lui Dancila si daca cea de mai inainte a fost afirmatia lui Ponta puteti sa puneti lucrurile cap la cap si sa vedeti cat de mizerabile sunt jocurile din jurul PSD-ului Si Pro Romania. Oamenii astia au trait si traiesc in continuare din minciuna. Melescanu e un aspirator de functii.

Dancila i-a intins o capacana lui Ponta oferindu-i lui Melescanu postul de presedinte al Senatului. Asta ar insemna ca PSD ar sustine un om din ALDE. Si atunci Ponta a iesit cu povestea ca Basescu ar sustine-o pe Dancila. Melescanu ar fi cea mai mare rusine a senatului romanesc", a declarat Basescu la Digi24, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.